TECHNOLİNE TP2010B FARE VE HAŞERE KOVUCU

Bugün sipariş verdiğinizde aynı gün kargoda!
3.031,31 TL
KDV Dahil
Taksit Seçenekleri
Fiyat
2.526,09 TL + KDV
Stok Kodu
04989
* 315,23 TL den başlayan taksitlerle!!

Etkili Olduğu Hayvanlar: Tüm kemirgenler (Fare, karafatma vs..)

KULLANIM ŞEKLİ: Cihaz mekanın işleyiş biçimi de dikkate alınarak yerden yüksekliği 10cm den 15cm ye Cihazın önü açık olmalıdır. Diğer eşya ve engellerle kapatılmamalıdır. Hedef dışı hiçbir canlıya ve diğer elektronik sistemlere karşı negatif bir etki içermez. Kısaca Beklentilerinizin Tam Karşılığı bir ürün. Satın aldığınıza asla pişman olmayacaksınız.

ETKİ VE GARANTİ :
10 yıl etki garantili
2 yıl servis garantili

ETKİ ALANI SÜRESİ:

Yerleşik fare ve haşere grupları 4-5 hafta sonunda yuvalarını (mekanı) terk ederler. Ancak, ilk günden itibaren dışarıdan içeriye doğru Fare ve haşere hareketini (faaliyetini) önler. Cihazın etkilediği alan değeri ile müşterinin beyanındaki uyumsuzluk veya tutarsızlığın sorumluluğu alıcıya aittir.

UYARI 1

Technoline Pest Control Cihazını akvaryum yanında, karşısında çalıştırmayınız. Balıklar zarar görür.

UYARI 2

Technoline Pest Control Cihazını Seralarda kullanılıyorsa, döllenme zamanı cihazı kapatınız. Arılar gelmez.

ÖNEMLİ NOT : FARELER HAŞERELER 3-4 HAFTA İÇİNDE YUVALARINI TERK EDER. CİHAZIN ÜRETMİŞ OLDUĞU ELECTROMAGNETIC DALGALAR SAYESİNDE YUVALARINA GERİ DÖNEMEZ ÇOK MİKTARDA FARE HAŞERE YOĞUNLUĞU ORTALARDA GÖRÜLÜR.(CİHAZIN ÜZERİNE ÇIKABİLİR) BUNUN İÇİN PANİK YAPMAYINIZ BUNDAN SONRA YAPILACAK İŞLEM BÖCEKLER İÇİN BİR DEFAYA MAHSUS İLAÇLAMA YAPMANIZDIR. FARELER 4-5 HAFTA SONUNDA TAMAMEN MEKANI TERK EDER. DIŞARIDAN İÇERİYE GİRİŞİ ÖNLER.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

Sweep tarama teknolojisi sayesinde kullanılan iki piezo zararlı hayvanlar ve kemirgenler etkisiz hale gelir. Bünyesindeki özel olarak düzenlenmiş olan bu piezolardan çıkan sesler, istenmeyen hayvanlarda iletişim kurma, uçma, yön bulma ve beslenme alışkanlıkları gibi rutin davranışlarda bozukluklara yol açar. Böylece hayvanlar monoton yaşamlarını terk etmek zorunda kalır ve daha sonra etkisiz hale gelir. Ultrasonic sesler dışında kullanabileceğiniz bir başka özelliği de çalışırken 220v şebeke hattı üzerinden yaydığı elektromagnetic dalgalardır.

Bu dalgalar şebeke kablolarını adeta anten gibi kullanarak duvarların yada mobilyaların içerisindeki istenmeyen hayvanların monoton alışkanlıklarında Aksaklıklar meydana getirerek etkisiz hale gelmelerini sağlar.Ayrıca bu dalgalar ve sesler hayvanları sinir ve algı sistemlerine göre özel olarak düzenlenmiştir. Technoline pest control cihazı size ve çevresinde bulunan elektronik cihazlara zarar vermez. Technoline pest control cihazında yayılan ultrasonic sesleri ve elektromagnetic dalgaları birçok büyük hayvan ve insanlar duymazken istenmeyen hayvanlar bu sesleri rahatlıkla duyabilir ve böylece istenilen sonuçlar elde edilir.

ENERJİ KULLANIMI:

Technoline pest control çalışırken sadece 4 watt elektrik harcayarak, en ekonomik koşullarda Bulunduğunuz alanın kemirgenlere ve diğer zararlı hayvanlara karşı güvenliğini sağlar.

KEŞİF VE ÜRÜN ADEDİ HESAPLAMASI:

Cihazın etkilediği alan değerleri verilirken yükseklik (h):3m esas alınmıştır. Tavan yüksekliği 3m den fazla veya katlarını aşıyorsa reel alan değeri x 2 katı = Toplam Alan : 150 m²lik TECHNOLİNE PEST CONTROL = Toplam cihaz sayısı. Bu durum aşırı istif veya çok bölümlü, bölmeli durumları içeren yerlerde de aynen geçerlidir.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

TP 2010 B (FULLBAND) FARE VE HAŞERELER

ÇIKIŞ: 2 ayrı bağımsız çıkış kanallıdır.

GÜÇ: 220-240v/5x4w/50-60

EBAT: 12.5×18.5×6.5 dir.

ETKİ ALANI: MAKSİMUM 150m²

TEKNOLOJİ: ULTRASONIC & ELECTROMAGNETİC SWEEP SYSTEMS

ULTRASONİC FREKANSI: LOW: 25 KHZ HİGH :40 KHZ

FREKANS ARALIĞI: LOW: 22 KHZ-55 KHZ HİGH :32 KHZ-65 KHZ

KASA: Dayanıklı sac kasa

AĞIRLIK: 860 gr.

AMBALAJLI AĞIRLIK: 1010 gr.

Bağışıklığa karşı ardışık olmayan dijital frekans tarayıcılıdır.

 


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TECHNOLİNE TP2010B FARE VE HAŞERE KOVUCU FARE VE HAŞERE KOVUCULAR TECHNOLİNE TP2010B FARE VE HAŞERE KOVUCU 3.031,31 TL 04989 TECHNOLİNE  TP2010B   FARE VE HAŞERE KOVUCU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.